Kendisinin yeri bende apayrı. Filmleri çıktığı günden izleyen, kaçırmayan bir testere hayranıyım. Mükemmel bulmacalar, hayat ve kötü gibi görünüp aslında iyiye çalışan bir insan(lar). Hayatının yanlışlıklarını yapan insanlar, öbür dünyada değerlendirileceklerine farklı bir insan tarafından canları pahasına değerlendiriliyorlar. Ben bu yapıta, karmaşaya hayranım.

Basitçe Testere serisine hayranlığımı dile getirdikten sonra yedinci filmi vizyona girmiş olan "Saw 3D" den biraz bahsedelim. Başlıktan da anlaşıldığı üzere film 3D teknolojisinden yararlanılarak yapılmış. Elbetteki bu filme ayrı bir hava katmıştır. İzlediğinizda kancaların size battığını, iç organların üstünüze geldiğini hissedebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlar için film hakkında çok açmadan neler yeraldığını belirtiyim.

Karakterlerin adlarını ezberleme kıtlığım olduğundan dolayı adlarda sorun yaşıyacağım. Önceki filmi izleyenler bilir, gerçek Testere'nin eşi dedektifi öldürmeye çalışır fakat dedektif tuzaktan kurtulur. Tek amacı testerenin eşini öldürmektir. O arada gündemde olan bir düzenbazada ayar çekicektir. Bu düzenbaz dediğim karakter testerenin bulmacasından kurtulan birisi gibi görünüp, kitap yazıp ünlü olan birisi ama bulmacaya girdiği filan yok. Dedektif Hofmen bunu biliyo bu adamı ailesiyle birlikte bulmacaya alıyor ve oyun orada başlıyor. Sonuna değindiğimizde Hofmen testerenin eşini öldürdükten sonra binayı patlatıyor... Birde ne görsün karşısında üç tane domuz maskeli herif :D. Ortadaki maskesini çıkartıyor... Kim o kim ? Birinci filmde bir doktor vardı ayağını kesiyordu hatırlıyormusunuz ?

Filmden de kısa bir kesit verdik. Çok yanlış yerde kestik ama izleyecek olanda pozitif bir etki yaratacağını düşünüyorum.

Saw 3D (2010) DVDRip XviD-WBZ
Saw 3D (2010) DVDRip XviD-WBZ
Saw 3D (2010) DVDRip XviD-WBZ
Saw 3D (2010) DVDRip XviD-WBZ
Saw 3D (2010) DVDRip XviD-WBZ
Saw 3D (2010) DVDRip XviD-WBZ
Dipnot
Bu yazı 17 Kasım 2010 Çarşamba günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : . Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Unutmadan, Bu yazı sizler tarafından tam tamına defa okunmuştur.