Uzaylılar...Anlamak, kavramak, düşünmek ve zaman ayırmak.Bu temel öğeleri yerine getirip uzaylılar hakkında yeterince bilgi yeterince deneyim elde edebilirsin fakat edindiğin bilgilerin boş çıkması üzücü bir durum olarak görünse de, bir gün varlığı kanıtlanıcak olsa, eline harika bir koz olarak geçer bu deneyimler.Küçüklüğümde  "uzaylı" denilen karakterden korkardım.Tabiki şuan öyle bir durum söz konusu değil.Korkarak bir yere varılamayacağını anlayacak yetişkin bir genç olmuş durumdayım.Daha derin benim korkularıma girmeden uzaylılara geri dönelim.

Evren sonsuz, yıldızlar milyonlarca.Mantıken doğru olmayan, güneşin bir tane olarak düşünülmesi ve böyle nakledilmesi.Evrenin sonsuz oluşu ve böyle devasa bir evren de tek bir güneş sisteminin olması...Düşünülemez, düşünülmemelidir.

Daha derine inersek evrende milyonlarca güneş sistemi var.Suyun ve güneş sisteminin olduğu her yerde de yaşam varsa; illaki bizden başka yaşayan canlılar vardır.Bunlara uzaylı mı denir ? Büyük kafa mı nedir ? bilinmez.
Dipnot
Bu yazı 17 Mayıs 2010 Pazartesi günü yazılmıştır. Bulunduğu kategori : ,. Yazdığım yazıları RSS 2.0 sistemini kullanarak takip edebilir, dilerseniz yorum yapabilirsiniz. Unutmadan, Bu yazı sizler tarafından tam tamına defa okunmuştur.